Ik ben Colette Verboven gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2007 en woonachtig in Best. Met veel plezier en inzet is mijn salon in een korte tijd uitgegroeid tot een zeer goed lopende schoonheidssalon.

Een behandeling in mijn salon moet buiten de verzorging ook ontspanning bieden. Deze vindt u zeker op een heerlijk verwarmde stoel in een rustgevende omgeving.

Omdat ik het een vereiste vind goed bij te blijven in dit vak en mezelf te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig cursussen op het gebied van huidverzorging en massage.

U bent bij mij in goede handen voor een gelaatsbehandeling, hotstone of ontspanningsmassage, of visagie. Uiteraard op úw wensen aangepast! Gunt u zichzelf nog eens iets extra’s? Probeer dan ook de wellness-behandeling.

 

Schoonheidssalon Colette is een schoonheidssalon welke in het bezit is van het vakdiploma schoonheidsverzorging, regelmatig wordt er bijgeschoold en er wordt volgens de code van de schoonheidsspecialist v.w.b. richtlijnen over hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu gewerkt.